Для того що б ресторан працював - їм потрібно жити!
Мало створити ресторан – потрібно, щоб він приносив прибуток і ефективно працював. Ми пропонуємо не тільки створити ресторан під ключ, а й взяти його в управління, щоб гарантовано заробити прибуток. А якщо ми не брали участь в створенні ресторану, можемо взяти його в управління після проведення попереднього аудиту.
Що таке управління рестораном
Стратегія маркетингу
Підбір топ-менеджменту проекту і лінійного персоналу
Управління продажами
Контроль витрат
Контроль обслуговуючого персоналу, проведення необхідного навчання для співробітників
Підбір підрядників і постачальників
Наша мета - отримання прибутку від роботи ресторану. Щоб її отримати, недостатньо просто дати рекламу або поміняти шеф-кухаря. Потрібен комплексний підхід і зміни в різних аспектах діяльності ресторану.